Παραγγελίες πλοίων στην Κίνα για τον Όμιλο Λασκαρίδη

Παραγγελίες πλοίων στην Κίνα για τον Όμιλο Λασκαρίδη

611
Παραγγελίες πλοίων στην Κίνα για τον Όμιλο Λασκαρίδη

Στην τοποθέτηση νέων παραγγελιών προχώρησε πρόσφατα η Lavinia Corp., με επικεφαλής τον κ. Πάνο Λασκαρίδη, καταδεικνύοντας τις βλέψεις της εταιρείας για περαιτέρω ανανέωση του στόλου της.

Ειδικότερα, βάσει πρόσφατης έκθεσης της ναυλομεσιτικής Intermodal, η Lavinia στράφηκε για ακόμα μία φορά στα κινεζικά ναυπηγεία, τοποθετώντας δύο παραγγελίες. Η πρώτη αφορά τη ναυπήγηση τεσσάρων Kamsarmax bulk carriers, χωρητικότητας 82.000 dwt, και τοποθετήθηκε στο ναυπηγείο Qingdao Yangfan. Η δεύτερη αφορά τη ναυπήγηση δύο Kamsarmax bulk carriers, χωρητικότητας 82.000 dwt, και τοποθετήθηκε στο ναυπηγείο COSCO HI Yangzhou. Η εκτιμώμενη περίοδος παράδοσης των πλοίων και στις δύο παραγγελίες είναι το 2025-2026.

Τέλος, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Lavinia, η εταιρεία διαχειρίζεται έναν στόλο 53 bulk carriers διαφόρων μεγεθών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.