Cyprus Maritime Golf Event: Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για την Κυπριακή και...

Cyprus Maritime Golf Event: Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για την Κυπριακή και την Διεθνή Ναυτιλιακή κοινότητα

28
Cyprus Maritime Golf Event: Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για την Κυπριακή και την Διεθνή Ναυτιλιακή κοινότητα

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για την Κυπριακή, και την Διεθνή Ναυτιλιακή κοινότητα διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος και θα είναι τουρνουά 2 ημερών. Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στο P.G.A. National Golf Course, Aprodite Hills Golf Club της Κύπρου.

Το “Cyprus Maritime Golf Event” ξεκινά και στόχο έχει να αποτελέσει το κορυφαίο τουρνουά γκολφ, αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της Κυπριακής και της Διεθνούς ναυτιλίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων –όλοι ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας– έχει οριστεί στις 20 ομάδες, (80 παίκτες). Oι ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σε ομάδες (4) τεσσάρων ατόμων, στο P.G.A. National Golf course του Aphrodite Hills Resort της Κύπρου.

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις-δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά που θα κορυφωθεί, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της πρώτης (1ης) ημέρας, με την Τελετή Απονομής των Βραβείων.

Διακρίσεις θα λάβουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη, καθώς και οι παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Η διοργάνωση εκτός από το αγωνιστικό μέρος έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος της Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, “Ένα όνειρο μια ευχή”. Ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις.

To “Cyprus Maritime Golf Event” στοχεύει να καθιερωθεί ως ένα τουρνουά – θεσμός που θα αποτελεί πόλο έλξης καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης σε ετήσια βάση κορυφαίων στελεχών της Κυπριακής και της Διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίες συμμερίζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το ευγενές άθλημα αλλά και για τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Cyprus Maritime Golf Event” επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.