Τα τριάντα χρόνια του συμπλήρωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Τα τριάντα χρόνια του συμπλήρωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

133
Τα τριάντα χρόνια του συμπλήρωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Δράττοντας της ευκαιρίας της επιτυχούς συμπλήρωσης 30 χρόνων, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διοργάνωσε δημοσιογραφική διάσκεψη, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στο πρόσφατα ανακαινισμένο γραφείο του Επιμελητηρίου, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρουσίασε τις διάφορες δραστηριότητες, τις οποίες προγραμματίζει να οργανώσει μέσα στο τρέχον έτος, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, την πολυσχιδή και σημαντική συνεισφορά της εγχώριας ναυτιλιακής βιομηχανίας στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου, από την Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, καθώς και άλλων αξιωματούχων του Υφυπουργείου και Μελών του Επιμελητηρίου.

DSC00333-res

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989, και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο. Οι κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου είναι η προώθηση των συμφερόντων της κυπριακής ναυτιλίας, η συνεχής αναβάθμιση του κύρους της κυπριακής σημαίας και, ταυτόχρονα, η προάσπιση των συμφερόντων των ναυτιλιακών εταιρειών-μελών του, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Σήμερα, κατατάσσεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εθνικούς ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο και αναμφίβολα, “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ενόψει της φετινής χρονιάς, η οποία αποτελεί σημαντικό σταθμό στη μακρόχρονη ιστορία και πολύπλευρη προσφορά του στην κυπριακή ναυτιλία, την οικονομία και την κοινωνία εν γένει, θα πραγματοποιήσει διάφορες επαγγελματικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στις οποίες αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικές παρουσίες της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλίας προβάλλοντας τόσο την αναγνώριση που τυγχάνει η κυπριακή ναυτιλία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αλλά και τη σημαντική συνεισφορά της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, η οποία στέκεται ενωμένη και πιστή στην Κύπρο και την κυπριακή σημαία, όπως άλλωστε έχει πράξει για δεκαετίες τώρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.