Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Ντόχα- Μύκονος

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Ντόχα- Μύκονος

153
Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Ντόχα- Μύκονος

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Ντόχα και Μυκόνου από την Qatar Airways.

Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 30 Μαΐου 2018. Οι πτήσεις μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου της Ντόχα «Hamad International Airport» προς το διεθνές αεροδρόμιο της Μυκόνου θα πραγματοποιούνται με το αεροσκάφος Airbus A320 τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Ο CEO της Qatar Airways, η Αυτού Εξοχότης, κ. Akbar Al Baker, δήλωσε την μεγάλη ικανοποίησή του για την ενίσχυση των εναέριων συνδέσεων μεταξύ της Ελλάδας και του Κατάρ, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνονται περαιτέρω, σύμφωνα με τον ίδιο, οι δεσμοί των δύο χωρών.

Η Μύκονος αποτελεί την τρίτη πόλη με την οποία συνδέεται η Ντόχα, μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο η Qatar Airways πραγματοποίησε την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Ντόχα και Θεσσαλονίκης. Οι πτήσεις μεταξύ Ντόχα- Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται τέσσερις φορές σε εβδομαδιαία βάση.

Με την έναρξη των πτήσεων μεταξύ Ντόχα και Μυκόνου η καταριανή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πλέον 58 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από το διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα «Hamad International Airport» προς την Ελλάδα.

Φωτό: qatarairways.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.