Ο δράκος ξύπνησε και πάει πλέον (και) διακοπές

Ο δράκος ξύπνησε και πάει πλέον (και) διακοπές

80
Ο δράκος ξύπνησε και πάει πλέον (και) διακοπές

Η Κίνα ανακοίνωσε το μεγαλύτερο αριθμό στον κόσμο ως προς τον αριθμό των εξερχόμενων τουριστών για το 2015, σύμφωνα με στοιχεία από την αρμόδια Κινεζική Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού.
Περίπου 120 εκατομμύρια Κινέζοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό το 2015, από 109 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την Υπηρεσία.Η αύξηση της τάξης του 19,5 % από το 2014 και σχεδόν 13πλάσια από το 1998 αποδίδεται στη νέα πολιτική για την έκδοσης visas και στην αύξηση των διαθέσιμων εισοδημάτων και της γιγάντωσης της μεσαίας τάξης.
Εν τω μεταξύ, η Κίνα παρουσιάζει και αλματώδη αύξηση στην αγορά του εσωτερικού τουρισμού με καταγεγραμμένα πάνω από 4 δισεκατομμύρια ταξίδια το 2015, αποφέροντας έσοδα πάνω από 4 τρισεκατομμύρια γουάν (620 δισεκατομμύρια δολάρια).
Ο αγροτικός τουρισμός θα προωθηθεί το επόμενο έτος για να βοηθήσει το Πεκίνο την ανακούφιση της φτώχειας στις απομονωμένες αγροτικές περιοχές, δήλωσαν οι αρμόδιοι παράγοντες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.