3.200 bulk carriers υπό την ομπρέλα της INTERCARGO

3.200 bulk carriers υπό την ομπρέλα της INTERCARGO

84
3.200 bulk carriers υπό την ομπρέλα της INTERCARGO

H INTERCARGO κατέγραψε πρόσφατα ένα ιστορικό ορόσημο σε ό,τι αφορά τον αριθμό των μελών της. Ειδικότερα, η INTERCARGO αντιπροσωπεύει το 32% του στόλου των bulk carriers σε όρους χωρητικότητας, καθώς πλέον είναι εγγεγραμμένα 3.200 πλοία περισσοτέρων των 155 πλοιοκτητριών/διαχειριστριών εταιρειών.

Πέραν αυτών, 90 εταιρείες-συνδεδεμένα μέλη υποστηρίζουν την INTERCARGO, της οποίας τα μέλη δραστηριοποιούνται σε διεθνή routes μεταφέροντας σιτηρά, σιδηρομετάλλευμα, άνθρακα και άλλα ξηρά φορτία. Με δεδομένη τη διαρκή ανάπτυξή της, η INTERCARGO διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα διεθνή ναυτιλιακά fora ως μέλος του Round Table.

Mε αφορμή την αύξηση των μελών, ο δρ. Κώστας Γκόνης, γενικός γραμματέας της ΙΝΤΕRCARGO, σημειώνει: «Η ΙΝΤERCARGO αποτελεί μια ένωση με ισχυρή διεθνή φωνή και ειδικό βάρος στη ναυτιλία. Η αναπτυξιακή μας πορεία τα τελευταία χρόνια, μαζί με το υψηλό ποσοστό διατήρησης [των μελών], αντικατοπτρίζει τη σημασία της αφοσιωμένης εργασίας που επιτελούμε για λογαριασμό των μελών μας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.