MSC vs Maersk: Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία τακτικών γραμμών

MSC vs Maersk: Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία τακτικών γραμμών

197
MSC vs Maersk: Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία τακτικών γραμμών

Τα δεδομένα της για την αξιοπιστία των liner εταιρειών, σε όρους τήρησης του χρονοδιαγράμματος, για τον μήνα Νοέμβριο του 2022 εξέδωσε πρόσφατα η Sea-Intelligence.

H έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία για την αξιοπιστία 34 μεταφορέων που δραστηριοποιούνται σε 60+ τακτικές γραμμές. Από τις αρχές του 2022 έως τον Νοέμβριο, τόσο η αξιοπιστία των εταιρειών όσο και το μέσο επίπεδο καθυστέρησης για τις αργοπορημένες αφίξεις πλοίων κατέγραψαν βελτίωση. Ενδεικτικά, τον Νοέμβριο, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος βελτιώθηκε έναντι του Οκτωβρίου κατά 4,7 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώθηκε στο 56,6%. Την ίδια ώρα, πτώση 0,58 ημέρες ‒στις 5,04 ημέρες‒ κατέγραψε η μέση καθυστέρηση.

Με επίπεδο αξιοπιστίας στο 63,4%, η MSC κατέκτησε τον τίτλο της πιο αξιόπιστης εταιρείας, ενώ ακολούθησε η Maersk με επίπεδο αξιοπιστίας στο 61,7%. MSC και Maersk ήταν οι μοναδικές εταιρείες με επίπεδο αξιοπιστίας άνω του 60%. Για τις επόμενες οκτώ εταιρείες, το επίπεδο αξιοπιστίας κυμάνθηκε μεταξύ 50% και 60%, ενώ για τις επόμενες τέσσερις διαμορφώθηκε στο 40-50%.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.