Επιτευγμάτων συνέχεια για το νηολόγιο των Marshall Islands

Επιτευγμάτων συνέχεια για το νηολόγιο των Marshall Islands

54
Επιτευγμάτων συνέχεια για το νηολόγιο των Marshall Islands

To νηολόγιο των Marshall Islands (RMI) συγκαταλέχθηκε μεταξύ των τριών κορυφαίων νηολογίων στη Λευκή Λίστα του Paris MoU, σύμφωνα με το ετήσιο Port State Control Report του Paris MoU το οποίο δημοσιεύτηκε την 1η Ιουλίου 2021. Παράλληλα βρέθηκε στην κορυφαία δεκάδα των νηολογίων της ετήσιας έκθεσης Port State Control της Australian Maritime Safety Administration (AMSA) για το 2020 και στην κορυφαία δεκάδα της Λευκής Λίστας του ετήσιου report του Tokyo MoU.

Υπενθυμίζεται ότι τoν Μάιο του 2021 το Νηολόγιο των Marshall Islands (RMI) ήταν το μοναδικό νηολόγιο στον κόσμο που για 17η διαδοχική χρονιά συμπεριλήφθηκε στον θεσμό “QUALSHIP 21” της Αμερικανικής Ακτοφυλακής.

«Η COVID-19 δημιούργησε άνευ προηγουμένου προκλήσεις για τους πλοιοκτήτες μας, τους διαχειριστές, τα πληρώματα των πλοίων και τις ομάδες operation στα πλοία. Παρά τις περιορισμένες αλλαγές πληρωμάτων, την αδυναμία επιβίβασης σε πλοία, τις αλλαγές στα προγράμματα επιθεωρήσεων και συντήρησης, οι πλοιοκτήτες και οι διαχειριστές μας έκαναν αξιοσημείωτη δουλειά, η οποία αντικατοπτρίζεται στις φετινές κατατάξεις των Port State Control (PSC)», ανέφερε ο Bill Gallagher, πρόεδρος της International Registries, Inc. και των θυγατρικών της.

Από την πλευρά του ο κ. Brian Poskaitis, Senior Vice President, Fleet Operations του IRI σχολίασε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και τις ευθύνες περιβαλλοντικής συμμόρφωσης. Είναι καθήκον μας να είμαστε προσβάσιμοι και προσεγγίσιμοι, έχοντας μία έμπειρη ομάδα τεχνικών επαγγελματιών για την υποστήριξη των πλοιοκτητών και των διαχειριστών μας, ιδιαίτερα σε περιόδους παγκόσμιων προκλήσεων.»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.