Διώρυγα του Παναμά: Αναβάλλεται η αναπροσαρμογή των τιμών διέλευσης

Διώρυγα του Παναμά: Αναβάλλεται η αναπροσαρμογή των τιμών διέλευσης

99
Διώρυγα του Παναμά: Αναβάλλεται η αναπροσαρμογή των τιμών διέλευσης

Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Παναμά ανέβαλε την αναπροσαρμογή των προμηθειών διέλευσης για την 1η Ιουνίου αντί για τις 15 Απριλίου που είχε αρχικώς ανακοινωθεί.

Η απόφαση αυτή ελήφθη υπόψη μετά τις σχετικές εκκλήσεις που δέχτηκε από πελάτες και ναυτιλιακές εταιρείες σχετικά με τις τροποποιήσεις στις τιμές του συστήματος κρατήσεων διέλευσης. Το μέτρο θα επιτρέψει στη ναυτιλιακή βιομηχανία να έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για την προσαρμογή σε αυτές τις νέες τιμές κρατήσεων.

«Το κανάλι του Παναμά εκτιμά τις απόψεις των πελατών του, καθώς αναζητά τρόπους να προσθέτει αξία και να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του», δήλωσε ο διαχειριστής Ricaurte Vásquez Morales. «Λαμβάνουμε πάντα υπόψη πως οι αλλαγές που κάνουμε μπορούν να επηρεάσουν τους πελάτες μας και θα συνεργαστούμε μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι ακούγονται τα σχόλιά τους και ότι οι στόχοι μας είναι ευθυγραμμισμένοι».

Το σύστημα κράτησης διέλευσης είναι μια προαιρετική υπηρεσία που προσφέρεται από την αρχή της Διώρυγας του Παναμά και παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να διέλθουν σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέσω της πληρωμής ενός πρόσθετου τέλους. Η αυξανόμενη ζήτηση ώθησε το Κανάλι να συμπεριλάβει αυτή την τάση στην τιμολογιακή του πολιτική, για να καλύψει την τρέχουσα ζήτηση και προσφορά.

Φωτό: Steve Barker/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.