Οι προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΙΑCS

Οι προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΙΑCS

151
Οι προτεραιότητες του νέου προέδρου του ΙΑCS

H Διεθνής Ένωση Νηογνωμόνων (IACS) εξέλεξε νέο πρόεδρο τον κ. Arun Sharma, πρόεδρο του Indian Register of Shipping (IRClass).

Ειδικότερα ο κ. Sharma διαδέχτηκε τον κ. Lee Jeong-Kie, πρόεδρο και CEO του Korean Register (KR) και έθεσε σαν προτεραιότητα την μεγαλύτερη εμπλοκή της Ένωσης στα πεπραγμένα της ναυτιλιακής βιομηχανίας παρέχοντας παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες στους πλοιοκτήτες αναφορικά με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Παράλληλα ο νέος επικεφαλής του ΙΑCS υπογράμμισε τον σημαίνοντα ρόλο των data στην λήψη αποφάσεων και στη χάραξη πολιτικής της Ένωσης τονίζοντας ότι η ψηφιοποίηση θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα τον επόμενο χρόνο .

Τέλος ο κ. Sharma ανέφερε ότι με την υποστήριξη των μελών του ο ΙΑCS θα καταφέρει να επιδείξει την απαιτούμενη δέσμευση προκειμένου να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην βιομηχανία, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.