Συνεργασία της HELMEPA με την Royal Caribbean Cruises Ltd

Συνεργασία της HELMEPA με την Royal Caribbean Cruises Ltd

163
Συνεργασία της HELMEPA με την Royal Caribbean Cruises Ltd
O Πλοίαρχος Νικ. Παγώνης παραδίδει τις υπογεγραμμένες αιτήσεις εγγραφής στον κ. Μιχ. Δαλακούρα με φόντο τη σημαία της HELMEPA και τoυς (αριστερά προς δεξιά) Κώστα Τριανταφύλλου, Assistant Executive Coordinator και Δημήτρη Γιάκο, Membership Services της HELMEPA και τον Πλοίαρχο Γεράσιμο Λυμπεράτο

Σήμερα Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία της HELMEPA, o κ. Μιχ. Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήθηκε με τον Πλοίαρχο Νικ. Παγώνη, Associate Vice President-Fleet Captain, Global Marine Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd, ο οποίος του επέδωσε τις αιτήσεις εγγραφής στη HELMEPA της Εταιρείας και 12 κρουαζιερόπλοιων υπό τη διαχείρισή της. Ο Πλοίαρχος Παγώνης εκδήλωσε την εκτίμηση του στον εθελοντικό σκοπό και τα επιτεύγματα της HELMEPA, στα 35 χρόνια από την ίδρυση της.

Photo_1
Ο κ. Μιχάλης Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχεται τον Πλοίαρχο Νίκο Παγώνη, Associate Vice President-Fleet Captain, Global Marine Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd, στα γραφεία της HELMEPA

 

Ο κ. Δαλακούρας εξέφρασε την ικανοποίηση όλων στη HELMEPA για την απόφαση της Royal Caribbean Cruises, από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιεροπλοίων παγκοσμίως, να εγγράψει πλοία στη HELMEPA.

“Πιστεύουμε πως η συνεργασία HELMEPA – Royal Caribbean Cruises θα είναι αμφίδρομα εποικοδομητική. Η εθελοντική επιμόρφωση του ανθρώπινου παράγοντα που η HELMEPA προσφέρει θα συμπληρώσει το πνεύμα πρόληψης της ρύπανσης της Royal Caribbean, ενώ η HELMEPA θα στείλει τα μηνύματα της σε χιλιάδες ναυτικούς των κρουαζερόπλοιων.”

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.