Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 των «Ναυτικών Χρονικών»

Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 των «Ναυτικών Χρονικών»

324
Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 των «Ναυτικών Χρονικών»

Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 των «Ναυτικών Χρονικών» με την πληρέστερη και εγκυρότερη επικαιρότητα στο χώρο της ναυτιλιακής, οικονομικής και πολιτικής ειδησεογραφίας.

Στο περιοδικό μπορείτε να διαβάσετε εκτενές αφιέρωμα για την «παράδοση και τη σημασία της συνέχειας στη ναυτιλία» στο οποίο μιλούν εκπρόσωποι του ελληνικού ναυτιλιακού επιχειρείν. Και συγκεκριμένα οι:

Οικογένεια Απόστολου Ε. Νομικού, Συμεών Π. Παληός, Στέφανος Δ. Πατέρας, Λεωνίδας Σπ. Πολέμης, Πανάγος Φαφαλιός, Γιάννης Μ. Χατζηπατέρας, Γιώργος Γουρδομιχάλης, Λασκαρίνα Καρασταμάτη, Νίκος Κοσμάτος, Έλπη Πετράκη, Κάτια Σ. Ρέστη, Κωνσταντίνος Τερζής, Κλαίρη Ν. Τσαβλίρη, Cpt. Εμμανουήλ Τσικαλάκης, Γιάννης Κοτζιάς, Αλέξανδρος Γκιγκιλίνης, Φίλιππος Κωστόπουλος, Ugo Salerno.

Το περιοδικό «Ναυτικά Χρονικά» μπορείτε να το «κατεβάσετε» από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.readpoint.com/maritime.aspx. Επίσης, μπορείτε να το προμηθευτείτε στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου, Αθήνα- Πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη) και TELSTAR (2ας Μεραρχίας, Πειραιάς).Επίσης το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα του Πειραιά.
Για ειδικές αποστολές, τηλ.: +30 210 92 22 501

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.