Συνεχίζεται η απεργία της ΠΝΟ

Συνεχίζεται η απεργία της ΠΝΟ

428
Συνεχίζεται η απεργία της ΠΝΟ

H Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην συνέχεια του από 12 Ιανουαρίου 2016 δελτίου τύπου με το οποίο και ανακοίνωνε την απόφασή της για την πραγματοποίηση πανελλαδικής 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας, για το θέμα του ασφαλιστικού, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για τις 20 και 21 ε.ε. με προοπτική κλιμάκωσης για την επόμενη εβδομάδα με νέα 48ωρη απεργία, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, και αφού έλαβε υπόψη της την αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της Κυβέρνησης, αποφάσισε να κλιμακώσει τον αγώνα της με την πραγματοποίηση νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας για όλες τις κατηγορίες πλοίων από την 06.00 ώρα της 27/1/2016 ημέρα Τετάρτη την 06.00 μέχρι την 29/1/2016 ημέρα Παρασκευή και με προοπτική κλιμάκωσης, οπότε και ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ και δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.
Ταυτόχρονα αποφάσισε τη συμμετοχή του κλάδου των ναυτεργατών και στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 4 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 00.01.
Τέλος η Διοίκηση της ΠΝΟ ζητάει την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των Ελλήνων εργαζομένων διότι ο αγώνας ο οποίος και διεξάγεται δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.