To 11ο ετήσιο συνέδριο ICS Greek Branch

To 11ο ετήσιο συνέδριο ICS Greek Branch

582
To 11ο ετήσιο συνέδριο ICS Greek Branch

To ελληνικό παράρτημα του Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch (ICS) διοργανώνει το 11th Ετήσιο Forum με τίτλο: «View from the bridge: Shipping faces cloudy horizons»
Το φόρουμ θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00. Το ετήσιο φόρουμ του ICS διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 11 χρόνια στην Ελλάδα και έχει καταστεί ένας σημαντικός θεσμός ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον της ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς το παρακολουθούν πάνω από 500 άτομα συμπεριλαμβανομένων γνωστών Ελλήνων πλοιοκτητών αλλά και σημαντικών στελεχών της παγκόσμιας ναυτιλιακής αγοράς.
Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, διαπρεπείς προσωπικότητες αναλύουν ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη ναυτιλιακή βιομηχανία, ενώ οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σε εξειδικευμένα πάνελ ομιλητών διαμορφώνουν τάσεις και παρουσιάζουν σημαντικές προβλέψεις για την πορεία της αγοράς. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και να διευρύνουν το δίκτυο επαφών τους.

Στη φωτο η Ναταλία Μαργιόλη, αντιπρόεδρος με τον κο Νικόλαο Α. Τσαβλίρη, πρόεδρο του Institute of Chartered Shipbrokers (Greek Branch).

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.