Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας δέχεται υποψηφιότητες για το 2015-16

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας δέχεται υποψηφιότητες για το 2015-16

316
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας δέχεται υποψηφιότητες για το 2015-16

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας δέχεται νέες υποψηφιότητες για την περίοδο 2015-16. Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.
Η αποστολή υποψηφιοτήτων είναι μια ανοικτή διαδικασία που απευθύνεται σε όλους. Οι ενδιαφερόμενοι, πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή για κάθε απαραίτητη διευκρίνιση.
Η τελική ηλεκτρονική ψηφοφορία για την επιλογή των υποψηφίων του 2015 θα είναι ανοικτή αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη της Ακαδημίας του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας και θα πραγματοποιηθεί το μήνα Νοέμβριο.
Η Deloitte θα εποπτεύσει της διαδικασίας της ψηφοφορίας και την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει αναδείξει από το 2007 διακεκριμένες προσωπικότητες από την σύγχρονη ιστορία της Ελληνικής ναυτιλίας. Μέχρις στιγμής 22 ιστορικές ναυτιλιακές προσωπικότητες έχουν βραβευθεί. Η λίστα με τους αθάνατους ναυτέλληνες βρίσκεται στην διεύθυνση www.greekshippinghalloffame.org
Το σύνολο των κανόνων και των όρων αναφορικά με τις υποψηφιότητες και τη συνολική διαδικασία βράβευσης βρίσκονται στην παραπάνω ιστοσελίδα, επιλέγοντας ‘Χώρος Μελών Ακαδημίας’ στην κορυφή της αρχικής σελίδας και στην συνέχεια επιλέγοντας τον σύνδεσμο ‘Κανόνες και Διαδικασίες’.
Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων επικοινωνώντας με την οργανωτικής επιτροπή στο: administration@greekshippinghalloffame.org

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.