Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. παρουσιάζει ενεργειακές λύσεις αιχμής στην...

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. παρουσιάζει ενεργειακές λύσεις αιχμής στην έκθεση Renewable EnergyTech 2024

19
Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. παρουσιάζει ενεργειακές λύσεις αιχμής στην έκθεση Renewable EnergyTech 2024

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη έκθεση Renewable EnergyTech Exhibition 2024, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο χώρο της Helexpo, Εγνατία 154, 54636 Θεσσαλονίκη. Τοποθετημένη στο Περίπτερο 13, A04, η CMA θα παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα και λύσεις για την Ενεργειακή Βιομηχανία σε συνεργασία με την ATLAS ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, έναν κορυφαίο εμπειρογνώμονα σε ενεργειακές λύσεις αιχμής και εξειδικευμένο στην προώθηση τεχνολογιών για την πρόοδο, την ενεργειακή αυτονομία και την αειφορία.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την ATLAS, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στη δέσμευσή μας για τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ναυτιλίας. Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης την αφοσίωσή μας στην προώθηση μετασχηματιστικών αλλαγών στις θαλάσσιες επιχειρήσεις”, δήλωσαν ο κκ. Ιωάννη & Νικόλαος Αργουδέλης, Ιδιοκτήτες και Διευθύνων Σύμβουλοι της CMA.

Η συνεργασία με την ATLAS αναδεικνύει το όραμα της CMA στις μετασχηματιστικές δυνατότητες προηγμένης τεχνολογίας και τον κρίσιμο ρόλο της στη διαμόρφωση του μέλλοντος των θαλάσσιων επιχειρήσεων.

Η Renewable EnergyTech αποτελεί την πρώτη διεθνούς προσανατολισμού έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα με στόχευση στην αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία παρουσιάζει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Η Έκθεση αναφέρεται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των πράσινων αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης ενέργειας, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της νέας, πράσινης ενεργειακής οικονομίας.

Η CMA προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να επισκεφθούν το Περίπτερο 13 Α04 στον εκθεσιακό χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά τις λύσεις αιχμής και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το μέλλον της ενεργειακής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.