Star Bulk: Υψηλά κέρδη και αισιοδοξία για το μέλλον στον απόηχο των...

Star Bulk: Υψηλά κέρδη και αισιοδοξία για το μέλλον στον απόηχο των οικονομικών αποτελεσμάτων

262
Star Bulk: Υψηλά κέρδη και αισιοδοξία για το μέλλον στον απόηχο των οικονομικών αποτελεσμάτων

Σε ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων προχώρησε η εισηγμένη στον Nasdaq Star Bulk, με CEO τον κ. Πέτρο Παππά. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέγραψε κέρδη ύψους $43,7 εκατ., με την πορεία της εντός του έτους να παραμένει ισχυρή μεν, χαμηλότερη σε σύγκριση με πέρυσι δε. Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2023, τα κέρδη της Star Bulk ανήλθαν σε περίπου $134 εκατ. έναντι $480 εκατ. ένα έτος πριν.

Ο κ. Πέτρος Παππάς, CEO της Star Bulk, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παραμένουμε αισιόδοξοι για τις προοπτικές της αγοράς των dry, λόγω των αυξανόμενα ευνοϊκών συνιστωσών από πλευράς προσφοράς, του βελτιωμένου μακροοικονομικού συναισθήματος και των μεγάλων επενδύσεων για την ανάπτυξη υποδομών παγκοσμίως που απαιτούνται για την πράσινη μετάβαση. Σκοπεύουμε να παραμείνουμε εστιασμένοι στη διαχείριση του διαφοροποιημένου και εξοπλισμένου με scrubbers στόλου μας, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.