Υψηλό έτους για τις πωλήσεις καυσίμων στη Σιγκαπούρη

Υψηλό έτους για τις πωλήσεις καυσίμων στη Σιγκαπούρη

56
Υψηλό έτους για τις πωλήσεις καυσίμων στη Σιγκαπούρη

Σημαντική άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις καυσίμων στη Σιγκαπούρη, καθώς οι ανταγωνιστικές τιμές προσέλκυσαν πληθώρα αγοραστών στον κορυφαίο κόμβο ανεφοδιασμού καυσίμων παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, οι πωλήσεις ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη διαμορφώθηκαν σε υψηλό ενός έτους τον Οκτώβριο, οπότε και ανήλθαν σε 4,25 εκατ. τόνους.

Η εν λόγω εξέλιξη συνιστά απόρροια των χαμηλότερων τιμών στη Σιγκαπούρη, σε σύγκριση με λοιπούς κόμβους ανεφοδιασμού της Ασίας. Μεταξύ άλλων, οι τιμές βρέθηκαν σε αυτά τα επίπεδα λόγω της επιθυμίας των εμπόρων να μειώσουν τα αποθέματά τους πριν από το τέλος του έτους.

Οι πωλήσεις καυσίμου χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (VLSFO) ανήλθαν σε 2,59 εκατ. τόνους τον Οκτώβριο (μείωση 5% σε μηνιαία βάση), ενώ οι πωλήσεις καυσίμου υψηλής περιεκτικότητας σε θείο (HSFO) διαμορφώθηκαν στους 1,31 εκατ. τόνους (αύξηση 18% σε μηνιαία βάση).

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.