Στρατηγική συνεργασία ZIM-Alibaba

Στρατηγική συνεργασία ZIM-Alibaba

130
Στρατηγική συνεργασία ZIM-Alibaba

Στρατηγική συμφωνία με την εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ZIM υπέγραψε η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba.com. Η συμφωνία περιλαμβάνει την υποστήριξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών logistics της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με τη ZIM να παρέχει πλέον τις υπηρεσίες της στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ZIM, η συνεργασία τέθηκε σε ισχύ πριν από μερικούς μήνες και έχει βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία της πλατφόρμας logistics της Alibaba, παρέχοντας επίσης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ZIM, Eli Glickman, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την πρώτη συνεργασία μας με την Alibaba.com, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καινοτόμου στρατηγικού μας οράματος. Για εμάς είναι μεγάλη ευκαιρία όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες μας. Αποτελεί επίσης ένα σημαντικό βήμα για τη ZIM».

Ο γενικός γραμματέας της Alibaba.com, Kuo Zhang, δήλωσε: «Η Alibaba προσβλέπει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου logistics σε συνεργασία με τη ZIM και άλλους εταίρους, καθώς και στην αναδόμηση των παγκόσμιων προτύπων της βιομηχανίας των logistics. Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ ZIM και Alibaba.com θα παράσχει στους πελάτες σταθερές, αποτελεσματικές και διασυνοριακές λύσεις, και θα υποστηρίξει ενεργά την ανάπτυξη του παγκόσμιου ψηφιακού εμπορίου».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.