Wärtsilä-Norsepower: Συμμαχία για την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων πρόωσης

Wärtsilä-Norsepower: Συμμαχία για την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων πρόωσης

85
Wärtsilä-Norsepower: Συμμαχία για την  προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων πρόωσης

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä και η Norsepower, ο κορυφαίος πάροχος βοηθητικών συστημάτων πρόωσης που χρησιμοποιούν την αιολική ενέργεια, υπέγραψαν μια συμφωνία συνεργασίας στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών σε έργα που αφορούν τη χρήση των Rotor Sails.

Με την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας της Norsepower και την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης για τα Rotor Sails, η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να βοηθήσει τη Norsepower ώστε να επιχειρεί σε παγκόσμια κλίμακα παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών της Wärtsilä. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα επικεντρώνεται στους τομείς των δεξαμενόπλοιων, των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων και των κρουαζιερόπλοιων καθώς και των φορτηγών πλοίων.

Ο Jukka Kuuskoski, CSO της Norsepower, ανέφερε: «Λόγω της ταχείας αύξησης της ζήτησης για σύγχρονη τεχνολογία πρόωσης που χρησιμοποιεί την αιολική ενέργεια, τα Rotor Sails της Norsepower αναμένεται να εγκατασταθούν σε αρκετά πλοία στο προσεχές μέλλον. Ως εκ τούτου, είμαστε ικανοποιημένοι από την εν λόγω συνεργασία και τη δυνατότητα που αυτή μας δίνει να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκονται τα πλοία τους. Η συνεργασία έρχεται σε μια εποχή όπου η παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία αναζητά αποδεδειγμένες και οικονομικές λύσεις για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, και το Rotor Sail συνεχίζει να αποτελεί την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή στον τομέα της υποβοηθούμενης από τον άνεμο πρόωσης».

Φωτό: www.norsepower.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.