Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων συμπληρώνει 35 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική Ναυτιλία (φωτογραφίες)

Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων συμπληρώνει 35 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική Ναυτιλία (φωτογραφίες)

831
Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων συμπληρώνει 35 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική Ναυτιλία (φωτογραφίες)
Από αριστερά: Χρήστος Γερασίμου (πλοίαρχος, μέλος Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων), Άγγελος Γαβιώτης (πλοίαρχος, μέλος Δ.Σ. της Λέσχης), Πάνος Μηνόγιαννης (πλοίαρχος, μέλος Δ.Σ. της Λέσχης), Μαρίνος Τσάμης (πλοίαρχος, πρόεδρος της Λέσχης), Νικόλαος Κατράδης, πρόεδρος του Ομίλου "Κατράδης", Σπύρος Ραδίτσας (πλοίαρχος, μέλος Δ.Σ. της Λέσχης), Πρίαμος Τζίμητρας (πλοίαρχος, μέλος Δ.Σ. της Λέσχης και πρώτος πρόεδρός της)

Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων εισήλθε εφέτος στο 35ο έτος της λειτουργίας της, διαγράφοντας μία δημιουργική κι επιτυχημένη παρουσία στις ελληνικές θάλασσες και με σημαντική προσφορά στην ελληνική ναυτιλία και το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ομώνυμου Ομίλου, Νικόλαος Κατράδης και Κωνσταντίνος Κατράδης,  οργάνωσε προς τιμήν της Λέσχης και των γενεθλίων της  ειδική εκδήλωση, ως απόδοση τιμής αλλά και ως ένδειξη ευχαριστιών για την αδιάκοπη προσφορά των Αρχιπλοιάρχων στην ελληνική ναυτιλία, καθώς και την οικονομία της πατρίδας μας.

Στον κήπο του τετάρτου ορόφου των εγκαταστάσεων του Ομίλου δεξιώθηκαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων, τιμώντας τον Έλληνα Καπετάνιο, όπως εξακολουθούν να κάνουν τόσα χρόνια με το δραστήριο έργο και την πολύτιμη αρωγή τους.

Τα στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκαν  τους  προσκεκλημένους, σημαντικές προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ναυτιλιακού επιχειρείν, σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, που επιβεβαίωσε απόλυτα τις αξίες της συλλογικής προσπάθειας, της έμπιστης συνεργασίας και του οράματος που διέπουν ολόκληρη την ναυτική οικογένεια της Ελλάδας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.