Οι Νήσοι Μάρσαλ επί 19 συνεχή έτη στον κατάλογο QUALSHIP 21

Οι Νήσοι Μάρσαλ επί 19 συνεχή έτη στον κατάλογο QUALSHIP 21

41
Οι Νήσοι Μάρσαλ επί 19 συνεχή έτη στον κατάλογο QUALSHIP 21

Ως νηολόγιο υψηλής ποιότητας αναγνωρίστηκαν οι Νήσοι Μάρσαλ επιτυγχάνοντας 19 συνεχή έτη παρουσίας στον κατάλογο QUALSHIP 21 της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών (USCG), όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης INTERTANKO στο Κονέκτικατ, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη του ναυτιλιακού συνεδρίου CMA 2023.

Περισσότερα από 1.350 πλοία του νηολογίου των Νήσων Μάρσαλ ήταν εγγεγραμμένα στο QUALSHIP 21 στις 14 Μαρτίου 2023, αντιπροσωπεύοντας περίπου το ένα τρίτο των πλοίων QUALSHIP 21 παγκοσμίως.

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας και ασφαλή λειτουργία των πλοίων» δήλωσε ο Bill Gallagher, πρόεδρος της International Registries. «Συνεργαζόμαστε στενά με τους ιδιοκτήτες, τους operators και ομάδες σε όλο τον κόσμο για να διευκολύνουμε τα υψηλά επίπεδα συμμόρφωσης» συνέχισε.

Με τη σημαντική εστίαση του κλάδου στη βιωσιμότητα και την απανθρακοποίηση, το νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ φαίνεται να έχει ενισχύσει τους πόρους και τις δυνατότητες του σε κύριους τομείς τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών.

«Είναι σαφές ότι η αγορά θα συνεχίσει να διερευνά και να αναπτύσσει εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», δήλωσε ο Simon Bonnett, Chief Maritime Officer. «Οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι το νηολόγιο στο οποίο είναι εγγεγραμμένο το πλοίο τους διαθέτει τη σχετική τεχνογνωσία και τις απαραίτητες δυνατότητες υποστήριξης πελατών» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Η συμμόρφωση δεν είναι ένα στατικό επίτευγμα», σημείωσε ο κ. Gallagher. «Επανεξετάζουμε συνεχώς τις διαδικασίες, τις διεργασίες, τις ομάδες και τις δυνατότητές μας για να βρίσκουμε τρόπους να βελτιώνουμε και να ενισχύουμε τη συμμόρφωση του στόλου μας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.