IONIC: Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

IONIC: Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

350
IONIC: Βραβείο Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας

Για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ευκράντη, τα οποία διοργανώνονται από τα Ναυτικά Χρονικά, με την αρωγή και την υποστήριξη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα στον προαύλιο χώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκλεκτά μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας. Η τελετή απονομής είχε σκοπό να τιμήσει τους πρωταγωνιστές της ναυτιλιακής κοινότητας για τη χρονιά που πέρασε.

Το Βραβείο Ευκράντη 2021 Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας απονεμήθηκε στην IONIC.

Η IONIC αποτελεί μια σύγχρονη και δυναμική επιχείρηση η οποία, με αφετηρία την εμπειρία των στελεχών της, αλλά και τις ισχυρές αξίες που πρεσβεύουν οι επικεφαλής της, γράφει πλέον τη δική της πορεία στο ελληνικό και διεθνές ναυτιλιακό επιχειρείν.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα πολλών ναυτιλιακών πρωταγωνιστών του παρελθόντος, η IONIC προασπίζεται τις αξίες και τις αρχές που θέσπισαν και υποστήριξαν οι παραδοσιακοί ναυτιλιακοί οίκοι του 20ού αιώνα και συνεχίζουν σήμερα τα άξια στελέχη της. Η εμπειρία των στελεχών της, που προέρχονται από οίκους με μεγάλη παράδοση στη θάλασσα, αλλά και ο δυναμισμός της νεότερης γενιάς που ηγείται της εταιρείας αποτελούν την κινητήρια δύναμη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 από τον Δημήτρη-Φρανκ Σαρακάκη και επικεντρώνει τη δραστηριότητά της στη διαχείριση ενός διαφοροποιημένου στόλου δεξαμενόπλοιων και bulk carriers. Τα 22 σύγχρονα πλοία της εταιρείας έχουν μέσο όρο ηλικίας τα έξι έτη και διακρίνονται χάρη στις διεθνείς πιστοποιήσεις για την ασφάλεια και την ποιότητά τους.

Εκτός από τη διαχείριση πλοίων υψηλής ποιότητας, η IONIC δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, αναπτύσσοντας προγράμματα για τη μετεξέλιξη αλλά και την εξειδίκευση των γνώσεων και των εμπειριών των συνεργατών της. Επιπρόσθετα, στηρίζεται στη σύναψη σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες της. Το γεγονός αυτό αποτελεί στρατηγική επιδίωξη που αποτυπώνεται σε όλα τα μέσα εσωτερικής επικοινωνίας που σχεδιάζει και υποστηρίζει η IONIC.

Ef220629_1846a
Ο Δημήτρης-Φρανκ Σαρακάκης, CEO της IONIC και ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, χορηγού του βραβείου

Αυτό το σύγχρονο πνεύμα διοίκησης, που βασίζεται στην εξωστρέφεια και στη διαφάνεια, είναι που αναγνώρισε η κριτική επιτροπή των Βραβείων Ευκράντη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής επέλεξαν να βραβεύσουν την IONIC, καθώς έκριναν ως ιδιαίτερα επιτυχημένη την προσπάθεια της εταιρείας να προβάλει τη δραστηριότητά της με συνεπή αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη όχι μόνο για τη διεθνή ναυτιλία αλλά και για τη δημόσια εικόνα της, η IONIC εξελίσσεται και κάνει την υπέρβαση, παρουσιάζοντας ένα προφίλ δημιουργικό και δραστήριο, ειδικά στον κυβερνοχώρο. Στηρίζει τις συνεπείς σχέσεις με τα ΜΜΕ και συμμετέχει σε forα και δημόσιες συζητήσεις, διατηρώντας μια σταθερή και αξιοσέβαστη δημόσια φωνή.

Με τη δυναμική αλλά ταυτόχρονα αξιοπρεπή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η IONIC έρχεται επίσης σε επαφή με τη νέα γενιά που ενδιαφέρεται να σταδιοδρομήσει στη ναυτιλία, προβάλλοντας το ελληνικό ναυτιλιακό επιχειρείν αλλά και την εν γένει ναυτιλιακή βιομηχανία με τρόπο συστηματικό και καινοτόμο. Παράλληλα υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που φέρνουν πιο κοντά τη νέα γενιά και τους ναυτικούς με το σύγχρονο περιβάλλον της ναυτιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΙONIC, αλλά και τα Βραβεία Ευκράντη, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για ορισμένα από τα υπόλοιπα βραβεία που απονεμήθηκαν για το 2021:

Βραβείο για τη Διεθνή Προβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας

Βραβείο Καλύτερου Manager

Βραβείο για τη Συνολική Προσφορά στη Ναυτιλία

Χορηγός Βραβείου:

202107191534536389

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.