Δ. Φαφαλιός και Σπ. Ταράσης: Στα ηνία της INTERCARGO για 2 ακόμα έτη

Δ. Φαφαλιός και Σπ. Ταράσης: Στα ηνία της INTERCARGO για 2 ακόμα έτη

626
Δ. Φαφαλιός και Σπ. Ταράσης: Στα ηνία της INTERCARGO για 2 ακόμα έτη

Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της INTERCARGO, τα μέλη ενέκριναν ομόφωνα την ανανέωση της θητείας, τόσο του προέδρου κ. Δημήτρη Ι. Φαφαλιού της Fafalios Shipping S.A., όσο και του αντιπροέδρου κ. Σπύρου Ταράση της Olympic Vision Maritime Co Inc. Νέος δεύτερος Αντιπρόεδρος της Ένωσης εκλέχθηκε ο καπτ. Uttam Kumar Jaiswal της Pacific Basin Shipping (HK).

Ο καπτ. Uttam Kumar Jaiswal εκλέγεται στη θέση του καπτ. Jay Pillai  o οποίος διετέλεσε Αντιπρόεδρος για έξι χρόνια, από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Το καταστατικό της INTERCARGO, ορίζει ότι τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι Αντιπρόεδροι εκλέγονται για διετή περίοδο και κανένα άτομο δεν μπορεί να υπηρετήσει για περισσότερα από έξι συνεχή έτη στην ίδια θέση. Σχετικά με την υποχρεωτική και τακτική αλλαγή στο προεδρείο της Ένωσης ο κ. Φαφαλιός τόνισε ότι «το καταστατικό της INTERCARGO θεσπίστηκε για να διασφαλίσει ότι είμαστε συνεχώς ανοικτοί σε νέες ιδέες και νέους τρόπους εργασίας»

Ο πρόεδρος της INTERCARGO Δημήτρης Φαφαλιός ευχαρίστησε τον καπτ. Pilay για την αφοσίωσή του τα έξι χρόνια που διετέλεσε Αντιπρόεδρος της INTERCARGO και συμπλήρωσε ότι «σε αυτούς τους άνευ προηγούμενου χρόνους, η ενθάρρυνση και υποστήριξη που μου έδωσε προσωπικά και το πάθος και η αφοσίωσή του αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας».

Επίσης, η Τεχνική Επιτροπή του Συνδέσμου ενέκρινε την ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Tom Keenan της Liberty Maritime Corporation και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Μονιούδη της Rethymnis and Kulukundis Ltd.

Η νέα θητεία ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.