Η Etihad Airways με το βλέμμα στα τρένα

Η Etihad Airways με το βλέμμα στα τρένα

89
Η Etihad Airways με το βλέμμα στα τρένα

Η Etihad Airways ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συνεργασίας της με την AccesRail, μία εκ των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών στους τομείς των αεροπορικών και σιδηροδρομικών μεταφορών. Μέσω της συνεργασίας, οι πελάτες της Etihad έχουν τη δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων για τρένα και λεωφορεία στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την κράτηση του αεροπορικού τους εισιτηρίου από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Etihad ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Μετά την πτήση τους, οι επιβάτες της Etihad έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε ένα διευρυμένο σιδηροδρομικό δίκτυο στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τον κωδικό «EY» της αεροπορικής εταιρείας. Η συνεργασία με την AccesRail επεκτείνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα περιλαμβάνει 16 προορισμούς από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου. Ακόμη, η επέκταση της συνεργασίας περιλαμβάνει τη μεταφορά επιβατών της Etihad με λεωφορείο από το Χίθροου σε 28 βρετανικές πόλεις και από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ σε πέντε πόλεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Ali Saleh, Etihad Airways Vice President Alliances and Partnerships, η εταιρεία προσανατολίζεται στην προσωποποίηση της εμπειρίας των επιβατών της μέσω στρατηγικών συνεργασιών με επίκεντρο το έδαφος.

Η Etihad Airways έχει συνάψει ήδη παρόμοια συνεργασία με τη γαλλική SNCF για τη δυνατότητα μεταφοράς επιβατών από το αεροδρόμιο του Παρισιού σε 20 προορισμούς εντός του σιδηροδρομικού δικτύου της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.