Εtihad Airways: στο ήμισυ οι τακτικές πτήσεις για το καλοκαίρι

Εtihad Airways: στο ήμισυ οι τακτικές πτήσεις για το καλοκαίρι

71
Εtihad Airways: στο ήμισυ οι τακτικές πτήσεις για το καλοκαίρι

Η Etihad Airways επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις της σε ακόμα περισσότερους προορισμούς, στο παγκόσμιο δίκτυό της. Η χαλάρωση των περιορισμών από τις εθνικές αρχές των ΗΑΕ για πολίτες και κατοίκους που ταξιδεύουν από και προς τα ΗΑΕ επιτρέπουν στην εταιρεία πλέον να ξεκινήσουν περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική. Όλα τα ταξίδια υπόκεινται στους κανονισμούς εισόδου και προστασίας της δημόσιας υγείας που καθορίζονται από τις αρχές των ΗΑΕ αλλά υπόκεινται και στους περιορισμούς των ρυθμιστικών αρχών χωρών στα αεροδρόμια που βρίσκονται στον τελικό προορισμό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, η  εταιρεία σχεδιάζει να εκτελεί τακτικές πτήσεις προς 58 προορισμούς παγκοσμίως από τον αεροπορικό κόμβο του Αμπου Ντάμπι.

Ο Tony Douglas, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Etihad Aviation, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σταδιακή επέκταση των τακτικών πτήσεων, σε περισσότερες πόλεις στο παγκόσμιο δίκτυο μας. Η χαλάρωση των περιορισμών στο ταξίδι από και προς τα ΗΑΕ είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα και μια μεγάλη εξέλιξη για το Αμπου Ντάμπι. Έως τον Αύγουστο στοχεύουμε να εκτελούμε πτήσεις που θα αγγίζει το 45% της προσφερόμενης χωρητικότητας που προγραμματίζαμε πριν από την επιδημία του COVID» και συμπλήρωσε «τους τελευταίους μήνες, εκμεταλλευτήκαμε κάθε ευκαιρία να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας, να ελέγξουμε την προσφορά προϊόντων μας και να αναλάβουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα συντήρησης του στόλου στην ιστορία μας. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή πίστη τους. ”

Η Etihad έχει ήδη εντάξει και την Αθήνα στο πρόγραμμα των τακτικών πτήσεων για τους επόμενους μήνες.

Φωτό: Etihad Airways

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.