Covid-19: Ακύρωση συμμετοχών στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου

Covid-19: Ακύρωση συμμετοχών στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου

265
Covid-19: Ακύρωση συμμετοχών στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου

Μεγαλώνει ο κατάλογος των εταιρειών που ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Εβδομάδα Πετρελαίου, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα 25-27 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του φόβου που έχει προκληθεί από την έξαρση του Covid-19.

Η ExxonMobil και η SOCAR ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν, ενώ τις προηγούμενες ημέρες και άλλες εταιρείες, όπως η BP, η Vopak αλλά και η Bureau Veritas, απέσυραν τη συμμετοχή τους, αναφέρεται σε άρθρο του πρακτορείου Reuters.

Η Royal Dutch Shell, η PetroIneos –θυγατρική της PetroChina– και τα πολωνικά διυλιστήρια PKN Orlen ανακοίνωσαν επίσης ότι ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Λονδίνου.

Μόνο η εκδήλωση της SOCAR αναμενόταν να προσελκύσει πάνω από 1.000 άτομα στο ετήσιο γεγονός των πετρελαϊκών εταιρειών που διεξάγεται κάθε Φεβρουάριο.

Οι διοργανωτές της συνόδου επισημαίνουν ότι το πρόγραμμα θα τηρηθεί στο ακέραιο και μόνο αν καταστεί αναγκαίο θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, ενώ παράλληλα λαμβάνουν μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τους συμμετέχοντες.

Φωτό: Stockvault

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.