Η Wärtsilä εξασφαλίζει παραγγελίες για BWMS

Η Wärtsilä εξασφαλίζει παραγγελίες για BWMS

215
Η Wärtsilä εξασφαλίζει παραγγελίες για BWMS

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä ανακοίνωσε ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2018 έλαβε παραγγελίες για την τοποθέτηση 13 Aquarius UV Ballast Water Management Systems (BWMS) σε πλοία.

Τα εν λόγω συστήματα θα εγκατασταθούν σε πλοία που ναυπηγούνται σε ναυπηγεία της Κίνας και συγκεκριμένα σε ένα πλοίο κατηγορίας RO-RO, δύο RO- PAX, έξι δεξαμενόπλοια και τέσσερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Όπως αναφέρει στο επίσημο δελτίο Τύπου της η Wärtsilä, εκτός από την αυξημένη ζήτηση για τοποθετήσεις συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος σε νεοναυπηγηθέντα πλοία, σημαντική ζήτηση καταγράφεται και σε μετασκευές υφιστάμενων πλοίων.

Ο κ. Arto Lehtinen, Director, Water and Waste της Wärtsilä Marine, επεσήμανε ότι η ισχυρή ζήτηση που σημειώνεται για τα Acquarius UV BWMS της εταιρείας επιβεβαιώνουν την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των εν λόγω συστημάτων.

Τα Acquarius UV BWMS έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες δοκιμών, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για πιστοποίηση από την Αμερικανική Ακτοφυλακή. Τα εν λόγω συστήματα έχουν λάβει έγκριση από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό.

Φωτό: Wärtsilä

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.