Νέο κεφάλαιο για τις εταιρείες Viasat και Inmarsat

Νέο κεφάλαιο για τις εταιρείες Viasat και Inmarsat

156
Νέο κεφάλαιο για τις εταιρείες Viasat και Inmarsat

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τις εταιρείες παροχής δορυφορικών υπηρεσιών Viasat και Inmarsat, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Inmarsat από τη Viasat. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί έναν νέο ισχυρό παίκτη στην παγκόσμια βιομηχανία δορυφορικών επικοινωνιών.

«Η ένωση των εταιρειών μας συγκεντρώνει ανθρώπους, τεχνολογία, καινοτομία, εργαλεία δικτύου, φασματικούς πόρους και παγκόσμιες συνεργασίες, που είναι απαραίτητες για να βοηθήσουμε τη σύνδεση του κόσμου με χαμηλότερο κόστος, ασφάλεια και αξιοπιστία. Μαζί, πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πολυστρωματικό δίκτυο, που θα τους παρέχει τη σωστή συνδεσιμότητα, στη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος και στη σωστή τιμή», σχολίασε ο Chairman και CEO της Viasat, Mark Dankberg.

Ο πρόεδρος της Viasat, Guru Gowrappan, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να καταστούμε ο αδιαμφισβήτητος οδηγός στις δορυφορικές επικοινωνίες με εστίαση στην παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από το άθροισμα των μερών μας. Η ένωση προεκτείνει τις παγκόσμιες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας σε μια καθοριστική για τη βιομηχανία συγκυρία».

Η συμφωνία αναμένεται να συγκεντρώσει σε μία εταιρεία φασματικά, δορυφορικά και χερσαία περιουσιακά στοιχεία. Τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αναμένεται να προσφέρουν συνδεσιμότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες κατά μήκος πληθώρας βιομηχανιών, όπως η ναυτιλία και οι αερομεταφορές, αλλά και για κυβερνήσεις, με εστίαση στην ταχύτητα και στην αξιοπιστία των συνδέσεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.