Η Scorpio Tankers σε νέα κίνηση ενίσχυσης του στόλου

    355
    Η Scorpio Tankers σε νέα κίνηση ενίσχυσης του στόλου

    Περαιτέρω αύξηση του στόλου της γνωστοποίησε η, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, Scorpio Tankers στις 11 Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα, βάσει σχετικής ανακοίνωσης, η εταιρεία θα αποκτήσει ακόμη έξι πλοία μέσω option.

    Ειδικότερα, πρόκειται για έξι product tankers που έχουν ναυπηγηθεί το 2019, και δη το LR2 «STI Lobelia» και τα MRs «STI Magic», «STI Mystery», «STI Marvel», «STI Mythic» και «STI Magister». H αγορά των πλοίων αναμένεται να λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2023.

    Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις τον Μάρτιο του 2023, οπότε και είχε ανακοινώσει την απόκτηση έξι πλοίων, αλλά και τον Οκτώβριο του 2022, οπότε και είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση οκτώ πλοίων.

    Η Scorpio Tankers πραγματοποιεί την εμπορική διαχείριση 113 product tankers (39 LR2s, 60 MRs και 14 Handymaxes), η μέση ηλικία των οποίων είναι ίση με 7,2 έτη.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.