Shipergy: Το νέο επιχειρηματικό βήμα του ομίλου Signal

Shipergy: Το νέο επιχειρηματικό βήμα του ομίλου Signal

641
Shipergy: Το νέο επιχειρηματικό βήμα του ομίλου Signal

Ο όμιλος Signal εγκαινίασε τη Shipergy μια νέα εταιρεία προμήθειας ναυτιλιακών καυσίμων. Επικεφαλής της νέας εταιρείας, η οποία θα δραστηριοποιείται από γραφεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο, θα είναι ο Daniel Rose πρώην CEO της LQM.

Η Shipergy θα εξυπηρετεί τις ανάγκες προμήθειας καυσίμων για τα πλοία των pools της Signal Maritime ενώ αξιοποιώντας τις οικονομίες κλίμακας και τη λειτουργική αποδοτικότητα θα διευρύνει τις υπηρεσίες της και σε third-parties. Tην ίδια ώρα κεφαλαιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία του ομίλου στην τεχνολογία, όραμα της Shipergy είναι να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μετάβαση της ναυτιλίας προς την απανθρακοποίηση και την αποδοτικότητα.

«Πρόκειται για ένα ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξή μας και θα προσθέσει σημαντικά αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέλη των pool μας. Mια εξαιρετικά αποδοτική, διαφανής και ποιοτικά ελεγχόμενη λειτουργία προμήθειας καυσίμων είναι κρίσιμης σημασίας για την επιχείρησή μας», ανέφερε ο κ. Πάνος Δημητρακόπουλος, CEO της Signal Maritime.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.