Signal Maritime: Νέο pool διαχείρισης ΜR tankers

Signal Maritime: Νέο pool διαχείρισης ΜR tankers

1460
Signal Maritime: Νέο pool διαχείρισης ΜR tankers

H διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων Signal Maritime επεκτείνει τις υπηρεσίες της ξεκινώντας ένα νέο pool διαχείρισης ΜR tankers. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την επιτυχία του αντίστοιχου pool για Aframaxes, το οποίο δημιουργήθηκε το 2018 με σημαντικές αποδόσεις για τα μέλη του.

Το νέο MR pool θα ωφεληθεί από την τεχνογνωσία της Signal Maritime στη διαχείριση clean tankers και τα πλεονεκτήματα της καινοτόμας πλατφόρμας Signal Ocean.

Ο CEO της Signal Maritime Πάνος Δημητρακόπουλος σχολίασε: «Η αγορά των clean tankers υπήρξε ανέκαθεν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον με την παρουσία πολλών πλοιοκτητών και pools. Πιστεύουμε ότι το νέο MR pool είναι καλό για μια αγορά, στην οποία περισσότεροι παίκτες μπορούν να συνδυάζουν προσπάθειες για την επίτευξη οφελών κλίμακας, τη βελτιστοποίηση της εμπορικής τους διαχείρισης και την αντιμετώπιση των απαιτητικών περιβαλλοντικών απαιτήσεων. Η ομάδα της Signal διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο δυνατοτήτων, οδηγούμενες από διαφοροποιημένο υπόβαθρο, με ισχυρό ιστορικό στη διαχείριση Aframax και MR. Όλα αυτά μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση για την επιτυχία αυτής της νέας πρωτοβουλίας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.