Oldendorff Carriers: Επέκταση του στόλου με… άρωμα Ιαπωνίας

Oldendorff Carriers: Επέκταση του στόλου με… άρωμα Ιαπωνίας

232
Oldendorff Carriers: Επέκταση του στόλου με… άρωμα Ιαπωνίας

Νέες προσθήκες στον στόλο της ανακοίνωσε πρόσφατα η γερμανικών συμφερόντων εταιρεία Oldendorff Carriers. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε μία ακόμα συμφωνία στην Ιαπωνία, που αφορά την παραγγελία ενός ακόμα νεότευκτου Capesize στη Namura Shipbuilding. Το πλοίο, χωρητικότητας 182.000 dwt, αναμένεται να παραδοθεί το δ΄ τρίμηνο του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η Oldendorff παρέλαβε δύο Post-Panamaxes χωρητικότητας 100.500 dwt έκαστο και τρία Ultramaxes χωρητικότητας 62.600 dwt έκαστο από το επίσης ιαπωνικό ναυπηγείο Oshima Shipbuilding.

Η γερμανική εταιρεία στην ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι απέκτησε άλλα τρία second-hand Panamaxes από Ιάπωνες ιδιοκτήτες, τα οποία θα προστεθούν στον στόλο το καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα πλοία θα μετονομαστούν σε «Clivia Oldendorff», «Claas Oldendorff» και «Cedric Oldendorff».

Από τα περίπου 750 που διαχειρίζεται η εταιρεία, τα 34 είναι μακροχρόνια χρονοναυλωμένα από Ιάπωνες ιδιοκτήτες, με τους οποίους η Oldendorff διατηρεί επί μακρόν σχέση.

Φωτό: www.oldendorff.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.