Οικογένεια Γεωργίου Προκοπίου: Δωρεά 1,2 εκατ. ευρώ για την Υγεία της χώρας

    62096
    Οικογένεια Γεωργίου Προκοπίου: Δωρεά 1,2 εκατ. ευρώ για την Υγεία της χώρας

    Η οικογένεια Γεωργίου Προκοπίου στέκεται στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών της χώρας, έπειτα από κατεπείγον αίτημα του υπουργείου Υγείας.

    Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια Γεωργίου Προκοπίου διέθεσε 1,2 εκατ. Ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού που σχετίζεται με την αντιμετώπιση της κρίσης, λόγω κορoνοϊού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες των Ναυτικών Χρονικών, αυτή τη στιγμή βρίσκονται καθοδόν από την Κίνα προς την Ελλάδα, 30.000 ολόσωμες προστατευτικές στολές, 130.000 αδιάβροχες στολές μιας χρήσης και 2.500.000 γάντια, δωρεά της οικογένειας, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ιατρών και νοσηλευτών.

    Ο εξοπλισμός παραγγέλθηκε κατευθείαν από την οικογένεια Γεωργίου Προκοπίου, η οποία και μερίμνησε για την ανεύρεση, την αγορά και την μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού στην Ελλάδα.

    Για μια ακόμη φορά, η ισχυρή ναυτιλιακή οικογένεια στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.