Η airBaltic επενδύει στην ελληνική αγορά

Η airBaltic επενδύει στην ελληνική αγορά

150
Η airBaltic επενδύει στην ελληνική αγορά

Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ανακοίνωσε και επισήμως την επέκταση της περιόδου πτήσεων μεταξύ Ρίγας και Αθηνών, για δύο επιπλέον μήνες. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις της airBaltic θα συνεχισθούν έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 και θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 4 Μαρτίου του 2020.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2019 και του Ιανουαρίου 2020, η airBaltic θα πραγματοποιεί 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ρίγα προς την Αθήνα. Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στο Airbus A220-300 για την πτήση διάρκειας 3 ωρών και 10 λεπτών. Το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της airBaltic είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: www.airbaltic.com.

Η airBaltic εξυπηρετεί περισσότερους από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε προορισμούς, καθώς και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγα, προς το δίκτυο της εταιρείας που καλύπτει ευρωπαϊκούς προορισμούς, τη Σκανδιναβία, την CIS (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών) και τη Μ. Ανατολή.

Την θερινή περίοδο 2019, η airBaltic εγκαινίασε νέα δρομολόγια από τη Ρίγα προς το Δουβλίνο, τη Στουτγάρδη και το Λβιβ, καθώς και προς την Κω και τη Μινόρκα.

0010
(Α-Δ): Η κ. Μαρία Μαστοράκη, Country manager, TAL Aviation, η Α.Ε. ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Ελλάδα, κ. Māris Klišāns, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η κ. Σάρα Προφέτα, Sales Manager, airBaltic Greece, η κ. Arita Berzina, Marketing specialist στο Investment & Development Agency of Latvia και η κ. Dace Feldmane, Area manager της airBaltic.

Φωτό: airBaltic

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.