Ρωσία: Εξετάζει την παράταση των περικοπών πετρελαίου

Ρωσία: Εξετάζει την παράταση των περικοπών πετρελαίου

42
Ρωσία: Εξετάζει την παράταση των περικοπών πετρελαίου

H Ρωσία θα εξετάσει με προσοχή μια παράταση της συμφωνίας για τις περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου του ΟΠΕΚ, τόνισε πρόσφατα στο Reuters o πρώτος Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κυβέρνησης, Anton Siluanov.

Στο πλαίσιο συνεδρίου στο Αζερμπαϊτζάν ο κ. Siluanov τόνισε ότι υπάρχουν επιχειρήματα τόσο υπέρ όσο και κατά μιας τέτοιας απόφασης και πρόσθεσε ότι εκκρεμούν ακόμη αρκετά ζητήματα οικονομικής φύσεως που πρέπει να επιλυθούν.

Παράλληλα, ο Ρώσος αξιωματούχος ανέφερε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μια σταθερότητα στις τιμές και σημείωσε ότι τέτοιου είδους συμφωνίες με τα μέλη του ΟΠΕΚ οδηγούν τους Αμερικανούς εταίρους τους να αυξάνουν την παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου και να διεισδύουν σε νέες αγορές.

Να σημειωθεί, ότι ο ΟΠΕΚ και οι σύμμαχοί του θα συνεδριάσουν στην Βιέννη στις 25 και 26 Ιουνίου για να καταλήξουν στο εάν οι περικοπές θα πάρουν παράταση.

Φωτό: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.