Δυναμική η παρουσία της WIMA στη ναυτιλιακή έκθεση «SMM HAMBURG 2018»

Δυναμική η παρουσία της WIMA στη ναυτιλιακή έκθεση «SMM HAMBURG 2018»

203
Δυναμική η παρουσία της WIMA στη ναυτιλιακή έκθεση «SMM HAMBURG 2018»
Η ελληνική αποστολή στην SMM Hamburg 2018. Μέλη της WIMA και HEMEXPO μαζί με εκπροσώπους της Enterprise Greece και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η Διεθνής Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση (WIMA), συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Ελληνικό Pavilion στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση SMM στο Αμβούργο της Γερμανίας – μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας. Με την υποστήριξη του κρατικού φορέα Enterprise Greece, το δίχωρο Ελληνικό περίπτερο φιλοξένησε εταιρείες-μέλη της WIMA και της HEMEXPO (Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού), συνθέτοντας έτσι την εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση.

Οι εταιρείες – μέλη της WIMA που συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο εντός του Greek Pavilion ήταν οι κάτωθι:

·   ARCO LTD

·   FARAD S.A.

·   KLEEMAN S.A.

·   KORONAKIS S.A.

·   P. KOKKINIS

·   POSEIDON MARINE SUPPLIERS

·   PRISMA ELECTRONICS

·   PSYCTOTHERM

·   UTECO S.A.

·   WEISS HELLAS INTERNA

Επίσης, τα μέλη της WIMA: BELLOWS HELLAS, CHEMO, HAJIEFREMIDIS S.A., HELLENIC WELDING ASSOCIATION, LAZARIS και STOP S.A., συμμετείχαν με φυσική παρουσία, προβάλλοντας τις δραστηριότητές τους από τον χώρο της WIMA. Ακόμα δύο μέλη, η εταιρεία ELVIK και η WEISS HELLAS INTERNA είχαν αυτόνομα περίπτερα εντός της έκθεσης.

Συνολικά η δυναμική Ελληνική παρουσία προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες από τον χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας, παλιούς και νέους φίλους και συνεργάτες.

Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης ανέφερε:

«Η WIMA, για άλλη μία χρονιά είχε την χαρά να λάβει μέρος, μαζί με μέλη και συνεργάτες της, σε μια από τις πιο διαδεδομένες και σημαντικές εκθέσεις της ναυτιλίας.

Όπως κάθε φορά, η ενεργή συμμετοχή των μελών της WIMA που πλαισίωσαν το εθνικό περίπτερο, συνέβαλε σε μία ακόμη επιτυχημένη ομαδική παρουσία και βοήθησε να δημιουργηθούν νέες καταλυτικές επαφές και ενδεχόμενες καινούργιες συνεργασίες.

Η έκθεση SMM Hamburg 2018 μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε καινούργιες σχέσεις με δυνητικούς πελάτες και επιπρόσθετα να ενισχύσουμε τις ήδη υφιστάμενες συνεργασίες, σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Ήδη συζητιέται η επόμενη συμμετοχή της WIMA στην SMM Hamburg 2020, με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις εταιρείες-μέλη της για δικά τους περίπτερα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.