Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σικάγο από τη United Airlines

Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σικάγο από τη United Airlines

126
Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σικάγο από τη United Airlines

Απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Σικάγο των ΗΠΑ υπόσχεται η αμερικανική εταιρεία αερομεταφορών United Airlines, η οποία φιλοδοξεί να επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο δρομολογίων και υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, οι απευθείας πτήσεις θα εκκινήσουν εντός του 2024, και δη τον Μάιο. Η πτήση θα είναι μεταξύ των αεροδρομίων «Ελευθέριος Βενιζέλος» και Chicago O’Hare και εισέρχεται στο δίκτυο εποχικών πτήσεων που προσφέρει η United. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία παρέχει και απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης (εκκίνηση για το 2024 στα τέλη Μαρτίου) αλλά και μεταξύ Αθήνας και Ουάσιγκτον (εκκίνηση για το 2024 στα μέσα Απριλίου).

Η αναχώρηση από την Αθήνα θα είναι στις 12.45 καθημερινά (πρώτη πτήση στις 24 Μαΐου) και η προσγείωση στο Σικάγο θα είναι στις 16.25 καθημερινά (τελευταία πτήση στις 12 Αυγούστου).

Η αναχώρηση από το Σικάγο θα είναι στις 16.35 καθημερινά (πρώτη πτήση 23 Μαΐου) και η προσγείωση στην Αθήνα θα είναι στις 10.50 καθημερινά (τελευταία πτήση 11 Αυγούστου).

Όλες οι πτήσεις στο δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται από αεροσκάφη τύπου Boeing 787-8.

Επιπλέον, με την προσθήκη του νέου δρομολογίου, οι πτήσεις της United από την Αθήνα αυξάνονται κατά σχεδόν 25% το 2024.

Την ίδια ώρα, η United εστιάζεται στις διατλαντικές πτήσεις, παρέχοντας 38 προορισμούς για το 2024. Όσον αφορά συγκεκριμένα την Ελλάδα, η United Airlines δραστηριοποιείται στην αγορά με εποχικές πτήσεις από το 2016.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.