«Η ΒΑΡΔΙΑ»: Παράταση των προβολών του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για τις 27 και...

«Η ΒΑΡΔΙΑ»: Παράταση των προβολών του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για τις 27 και 28 Ιανουαρίου

20
«Η ΒΑΡΔΙΑ»: Παράταση των προβολών του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για τις 27 και 28 Ιανουαρίου

Μετά από ένα πετυχημένο τριήμερο προβολών στην Αθήνα στις 18, 20 και 21 Ιανουαρίου, στο Ρέθυμνο στις 13 και στη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιανουαρίου, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ΒΑΡΔΙΑ (DOGWATCH) του Γρηγόρη Ρέντη συνεχίζει τις προβολές του στην Αθήνα στο πλαίσιο του CineDoc και το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 27 και 28 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ!

Παράλληλα με τις προβολές του ΔΑΝΑΟΥ, συνεχίζεται και φωτογραφική έκθεση με τίτλο Hurry Up and Wait στο φουαγιέ του κινηματογράφου, με υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας.

Η ΒΑΡΔΙΑ έκανε διεθνή πρεμιέρα την περασμένη άνοιξη στο Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Visions du Réel και στη συνέχεια ταξίδεψε και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ, όπως τα True/False, Raindance, Brooklyn International Film Festival, Transylvania International Film Festival, DocPoint Helsinki, Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντερ Λεμεσσού, Βergamo Film Meetings, ενώ απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Μόσχας και τον Αργυρό Αλέξανδρο στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2023.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΔΑΝΑΟΣ 2 – Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 16.00

Προπώληση στο ταμείο του κινηματογράφου και στο: https://www.danaoscinema.store/ibooking93/shows.xhtml

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.