Ο Πειραιάς τιμά τον Άγιο Νικόλαο- προστάτη των Ναυτικών (φωτογραφίες)

    1068
    Ο Πειραιάς τιμά τον Άγιο Νικόλαο- προστάτη των Ναυτικών (φωτογραφίες)

    Με λαμπρότητα και κατάνυξη τίμησε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και το Πολεμικό Ναυτικό τον Άγιο Νικόλαο, πολιούχο και προστάτη των απανταχού Ναυτικών, στον Πειραιά- το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

    Για μια ακόμη χρονιά, οι χαρμόσυνες καμπάνες του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, ένωσαν τον ήχο τους με τους εορταστικούς χαιρετισμούς των πλοίων, στην λιτή και σεμνή τελετή, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, του υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά, της υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Τουρισμού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, του δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, του αρχηγού Λ.Σ. αντιναυάρχου Γεώργιου Αλεξανδράκη, του γενικού γραμματέα της ΠΝΟ και προέδρου της ΠΕΠΕΝ κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκη, του αντιπροέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κ. Γεώργιου Αλεξανδράτου και πληθώρα ακόμη εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ναυτεργασίας και της ευρύτερης ναυτιλιακής οικογένειας.

    IMG_1698 copy

    Την τελετή στόλισαν με την παρουσία τους μαθητές του 9ου ΕΠΑΛ Πειραιά, καθώς και αγήματα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος

    Τα Ναυτικά Χρονικά και η Isalos.net εύχονται χρόνια πολλά, με υγεία και καλές θάλασσες σε όλους τους ναυτικούς μας!

    IMG_1710 copy

    IMG_1731 copy

    @isalosnet Με ιδιαίτερες τιμές πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση και περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο Λιμάνι του Πειραιά, με την συμμετοχή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.#isalosnet #greekshipping #piraeus #saintnicolas #saintnicholas #αγιοςνικολαος #πειραιας #ναυτιλια ♬ Epic Inspiration – DM Production

    Φωτογραφίες, βίντεο: Ναυτικά Χρονικά

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.