Σε τριπλό ταμπλό η ONE

Σε τριπλό ταμπλό η ONE

85
Σε τριπλό ταμπλό η ONE

Σε… τριπλό ταμπλό παίζει η ONE, καθώς η εταιρεία τακτικών γραμμών έλαβε όλες τις ρυθμιστικές εγκρίσεις για την απόκτηση του 51% καθενός από τους TraPac LLC και Yusen Terminals LLC (ΥΤΙ) και του 20% του Rotterdam World Gateway (RWG).

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι, πέραν της ενίσχυσης της παρουσίας της ONE στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες, οι εξαγορές αυτές της διασφαλίζουν πρόσβαση σε δυναμικότητα τερματικών σε σημαντικά λιμάνια, υποστηρίζοντας παράλληλα τη στρατηγική ανάπτυξης και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο παρεχόμενων υπηρεσιών.

TraPac και YTI είναι διαχειριστές τερματικών εμπορευματοκιβωτίων σε Λος Άντζελες και Όουκλαντ. Με αθροιστική ετήσια διαχειριστική δυναμικότητα 4,3 εκατ. TEUs, οι δύο τερματικοί ενισχύουν τη θέση της ONE στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Η RWG διαχειρίζεται έναν αυτοματοποιημένο τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Ρότερνταμ, με ετήσια δυναμικότητα 2,6 εκατ. TEUs.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.