Προς συγχώνευση οι ZeroNorth και Alpha Ori Technologies

Προς συγχώνευση οι ZeroNorth και Alpha Ori Technologies

111
Προς συγχώνευση οι ZeroNorth και Alpha Ori Technologies

Η ZeroNorth και η Alpha Ori Technologies (AOT) ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συμφωνία που θα δημιουργήσει μια κορυφαία εταιρεία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλίας.

Oι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν συνέργειες, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Alpha Ori Technologies στους αισθητήρες IoT και στα δεδομένα υψηλής συχνότητας με την τεχνολογική πλατφόρμα πολλαπλών υπηρεσιών της ZeroNorth για τη δημιουργία νέων λύσεων βιωσιμότητας για τη ναυτιλία. H συγχώνευση εκκρεμεί ρυθμιστικών εγκρίσεων.

Το νέο σχήμα θα λειτουργεί κάτω από το σήμα της ZeroNorth και ο Søren Meyer, ο οποίος επί του παρόντος είναι ο CEO της ZeroNorth, θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Οι δύο εταίροι ήδη τροφοδοτούν 4.000 πλοία παγκοσμίως με καινοτόμες τεχνολογίες. Η συμφωνία θα επιτρέψει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε 12 διαφορετικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας μία πλατφόρμα και μία πηγή δεδομένων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.