Η συλλογική δωρεά 50 εκατ. ευρώ του εφοπλισμού προς τη Θεσσαλία

Η συλλογική δωρεά 50 εκατ. ευρώ του εφοπλισμού προς τη Θεσσαλία

420
Η συλλογική δωρεά 50 εκατ. ευρώ του εφοπλισμού προς τη Θεσσαλία

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε την Ένωση για την απόφαση του ελληνικού εφοπλισμού να δωρίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για έργα αποκατάστασης σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το προηγούμενο διάστημα, ενώ σημειώθηκε πως, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, η κυβέρνηση έχει καταρτίσει κατάλογο έργων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τους συγκεκριμένους πόρους.

27795048

Η Πρόεδρος της Eνώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της ελληνικής ναυτιλίας, δηλώνοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, που ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά σε ένα εθνικό κάλεσμα. Ένα επιτακτικό κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

»Η ναυτιλία των Ελλήνων αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, τους διαχρονικούς, συνεπείς, ουσιαστικούς δεσμούς με την πατρίδα. Η εθνική ευεργεσία αποτελεί στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές».

23-10-11_0009__DPC3834-scaled

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.