Η στρατηγική της Performance Shipping στις χρηματιστηριακές αγορές

Η στρατηγική της Performance Shipping στις χρηματιστηριακές αγορές

151
Η στρατηγική της Performance Shipping στις χρηματιστηριακές αγορές

Στην ενίσχυση της αξίας των μετοχών της φαίνεται να εστιάζει σε σημαντικό βαθμό η, εισηγμένη στον Nasdaq, Performance Shipping, που ειδικεύεται στη διαχείριση δεξαμενόπλοιων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, η Performance στις 21 Αυγούστου ολοκλήρωσε πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών ύψους $2 εκατ., το οποίο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο. Βάσει του συγκεκριμένου προγράμματος, η εταιρεία επαναπέκτησε 2.222.936 μετοχές.

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η εταιρεία εκκινεί νέο πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών, ύψους ξανά $2 εκατ., με τις προς απόκτηση μετοχές να αντιπροσωπεύουν περίπου το 12,2% της κεφαλαιοποίησής της.

O κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος, CEO της Performance Shipping, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του αρχικού μας προγράμματος επαναγοράς μετοχών, που είχε ανακοινωθεί στις 4 Απριλίου, το οποίο οδήγησε σε κατά 17,7% μείωση των εν κυκλοφορία μετοχών μας. Σκοπεύουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την αξία που προσφέρουμε στους μετόχους μας μέσω της επαναγοράς μετοχών».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.