Ημέρα του Ναυτικού: Το ευχαριστήριο μήνυμα της INTERCARGO

    58
    Ημέρα του Ναυτικού: Το ευχαριστήριο μήνυμα της INTERCARGO

    Στο θαλάσσιο περιβάλλον και στον καίριο ρόλο που διαδραματίζουν οι ναυτικοί στην προστασία του εστιάζει η INTERCARGO σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, με αφορμή την αυριανή Ημέρα του Ναυτικού.

    Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, οι ναυτικοί παίζουν τεράστιο και σημαντικό ρόλο στην προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας.

    «Αυτή τη μέρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες που απαρτίζουν την ομάδα περισσότερων των 1,6 εκατ. ναυτικών και οι οποίοι συχνά περνούν πολύ χρόνο μακριά από τα σπίτια τους και τους αγαπημένους τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. «Από τους ναυτικούς αυτούς, περισσότεροι από 350.000 απασχολούνται στα bulk carriers, στελεχώνοντας περισσότερα από 13.000 πλοία, μεταφέροντας απαραίτητα εμπορεύματα, όπως τρόφιμα, ενεργειακά αγαθά και πρώτες ύλες».

    Επιπλέον, στην ανακοίνωσή της η INTERCARGO υπογραμμίζει: «Οι ναυτικοί του σήμερα είναι οι οδηγοί της βιομηχανίας στο μέλλον, αλλάζοντας τη ναυτιλιακή βιομηχανία, μέσω της βελτίωσης των στάνταρντ στη θάλασσα για την ασφαλή λειτουργία των πλοίων».

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.