SpaceX, Netflix και Boeing σε επιχειρηματική «αποστολή» στο Βιετνάμ

SpaceX, Netflix και Boeing σε επιχειρηματική «αποστολή» στο Βιετνάμ

61
SpaceX, Netflix και Boeing σε επιχειρηματική «αποστολή» στο Βιετνάμ

Στη μεγαλύτερη επιχειρηματική πρωτοβουλία με στόχο επενδύσεις στο Βιετνάμ θα συμμετάσχουν οι εταιρείες SpaceX, Netflix και Boeing. Περισσότερες από 50 εταιρείες, προερχόμενες από διάφορες βιομηχανίες, όπως η αμυντική, η φαρμακευτική και εκείνη της τεχνολογίας, θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη «αποστολή», η οποία διοργανώνεται από το US-ASEAN Business Council, σημειώνει σχετικό δημοσίευμα του Reuters.

Το US-ASEAN Business Council συνιστά μια πρωτοβουλία η οποία αποτελείται από ομάδα διαφορετικών ανθρώπων που ειδικεύονται στη Νοτιοανατολική Ασία, με στόχο την παραγωγή αξίας για τους συμμετέχοντες και την προώθηση της ευημερίας για τις χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Οι περισσότερες εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω πρωτοβουλία ήδη έχουν κάποια παρουσία στο Βιετνάμ, με ενδεικτικά παραδείγματα την Apple, την Coca-Cola και την Pepsi. Το Βιετνάμ κεντρίζει το διεθνές ενδιαφέρον λόγω των δυνατοτήτων του στη βιομηχανική παραγωγή, αλλά και της ανόδου που καταγράφει στην καταναλωτική ζήτηση.

Κάποιες εταιρείες συμμετέχουν στην αποστολή προκειμένου να κατανοήσουν την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στο Βιετνάμ και την επίδρασή της στις δυνατότητες ενδυνάμωσης της οικονομικής και γεωπολιτικής ισχύος του. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν σημαντικούς αξιωματούχους, μεταξύ άλλων και τον πρωθυπουργό Pham Minh Chinh.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.