Η Bahri στον δρόμο της διαφοροποίησης

Η Bahri στον δρόμο της διαφοροποίησης

88
Η Bahri στον δρόμο της διαφοροποίησης

Ο κολοσσός της Σαουδικής Αραβίας Bahri συνεχίζει τα πλάνα ανάπτυξης και διαφοροποίησης των δραστηριοτήτων του. Συγκεκριμένα, η Bahri Line, ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα υπό την Bahri Logistics, επεκτείνει τις τακτικές γραμμές στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την Caterpillar, κορυφαία κατασκευαστική και εξορυκτική εταιρεία.

Το RoCon πλοίο «Bahri Abha», με σημαία Σαουδικής Αραβίας, πρόσφατα προσέγγισε το λιμάνι Tanjung Priok στα βόρεια της Τζακάρτα, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας υπηρεσίας. Με τη νέα αυτή κίνηση, η Bahri Line θα προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς από τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία προς την Τζακάρτα, ενώ μια νέα τακτική γραμμή θα ενώνει την Τζακάρτα με τις ΗΠΑ. Η συμφωνία, διάρκειας ενός έτους, θα επιτρέψει στην Caterpillar να μεταφέρει εξοπλισμούς οχημάτων από την Τσενάι της Ινδίας στην Τζακάρτα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.