Ψήφος εμπιστοσύνης του ομίλου Τσάκου στην Prevention at Sea

Ψήφος εμπιστοσύνης του ομίλου Τσάκου στην Prevention at Sea

510
Ψήφος εμπιστοσύνης του ομίλου Τσάκου στην Prevention at Sea

Tsakos Columbia Shipmanagement S.A. (TCM) και Prevention προχώρησαν σε νέα συνεργασία.

Σε δήλωσή του, ο Sustainability & Environmental Compliance Manager της Tsakos Columbia Management κ. Λεωνίδας Μαργέτης ανέφερε τα εξής:

«Η απόφαση να προτιμήσουμε το ηλεκτρονικό Oil Record Book της Prevention at Sea Ltd. (PAS) πάρθηκε από τη Διοίκηση της TCM καθώς και οι δύο είμαστε ευθυγραμμισμένοι με το κίνητρο μας να επιτύχουμε εξαιρετική διαχείριση Ανθρώπων και Πλοίων καθώς και να χρησιμοποιούμε αξιόπιστες καινοτόμες λύσεις για τη λήψη αποφάσεων με τη χρήση δεδομένων».

H TCM πήρε την απόφαση το εν λόγω ναυτιλιακό λογισμικό της PAS να διαμοιραστεί σε όλο της τον στόλο έπειτα από επιτυχημένες δοκιμές σε πλοία αλλά και στα γραφεία της εταιρείας, βάσει των οποίων διαπιστώθηκαν τα χαρακτηριστικά του λογισμικού, όπως και η ευκολία εγκατάστασης και χρήσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PAS εξουσιοδότησε το Ίδρυμα της TCM “Μαρία Τσάκος” να εκπαιδεύει και εκδίδει πιστοποιητικά σε ναυτικούς του ομίλου Τσάκου όσον αφορά τη χρήση του λογισμικού.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του Oil Record Book είναι τα εξής:

1. Πλήρης ορατότητα και διαφάνεια των αρχείων και καταγραφών τόσο στο πλοίο όσο και στα γραφεία της εταιρείας

2. Κρυπτογράφηση δεδομένων

3. Οδηγίες που βοηθούν τους ναυτικούς να διασφαλίζουν τη συμμόρφωσή με τους κανονισμούς, αποφεύγοντας λάθη στην καταγραφή, συνεπώς εξαλείφοντας τον κίνδυνο προστίμου ή κράτησης του πλοίου

4. Ειδοποιήσεις σε εργαζομένους στα γραφεία όταν κάποια καταχώρηση είναι μη συνηθισμένη και ίσως απαιτεί περαιτέρω εξέταση

Ο ιδρυτής και CEO της PAS κ. Πέτρος Αχτύπης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δίχως αμφιβολία η συνεργασία με την TCM στο εν λόγω project συνιστά ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα για την εταιρεία μας. Ευχαριστούμε την TCM για τη συνεχή εμπιστοσύνη της στις ναυτιλιακές υπηρεσίες και λογισμικά. Είναι μεγάλη τιμή να βλέπουμε τα ηλεκτρονικά βιβλία μας να περιλαμβάνονται στα εκπαιδευτικά εγχειρίδια του “Μαρία Τσάκος”».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.