Η ONE στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η ONE στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

59
Η ONE στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

H Ocean Network Express (ONE) ανακοίνωσε την καμπάνια #ONEPinkRibbon, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Πιο συγκεκριμένα, 100 containers με το χαρακτηριστικό φούξια χρώμα της ONE θα φέρουν τη ροζ κορδέλα ‒ το διεθνές σύμβολο για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και την προώθηση της πρόληψής του.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ONE θα προβεί σε δωρεά με βάση τα μίλια που θα διανύσουν τα εν λόγω containers καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συγκεκριμένη δωρεά θα κατανεμηθεί σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα για τον καρκίνο του μαστού, μεταξύ άλλων στο Breast Cancer Foundation (BCF) στη Σιγκαπούρη, όπου εδρεύει η ONE.

Επιχειρώντας σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο, η ONE δίνει τη δυνατότητα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 2020, 2,3 εκατ. γυναίκες διαγνώσθηκαν με καρκίνο του μαστού, ενώ 685.000 έφυγαν από τη ζωή. Στα τέλη του περασμένου έτους, 7,8 εκατ. γυναίκες που είχαν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού τα τελευταία πέντε χρόνια τελικά κατάφεραν να ιαθούν.

Τα πρώτα φούξια εμπορευματοκιβώτια της ONE με τη ροζ κορδέλα αναμένεται να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους έως το τέλος του τρέχοντος μήνα. Τα συγκεκριμένα εμπορευματοκιβώτια θα διαθέτουν κάποιες έξυπνες εφαρμογές, προκειμένου η ΟΝΕ να μετρά την απόσταση που διανύουν.

Φωτό: www.one-line.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.