Fast and Independent Liferaft Exchange: Η νέα πρωτοπόρα υπηρεσία της LALIZAS

Fast and Independent Liferaft Exchange: Η νέα πρωτοπόρα υπηρεσία της LALIZAS

83
Fast and Independent Liferaft Exchange: Η νέα πρωτοπόρα υπηρεσία της LALIZAS

Διαθέτοντας 40 χρόνια εμπειρίας κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας ναυτιλιακό και σωστικό εξοπλισμό, η LALIZAS συνεχίζει να καινοτομεί και παρουσιάζει την υπηρεσία Fast and Independent Liferaft Exchange: Liferaft Compliance as a Service.

Με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά και εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες, η LALIZAS δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην κατανόηση των αναγκών των συνεργατών της, ώστε να τους παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις.

H πρωτοπόρα υπηρεσία Fast and Independent Liferaft Exchange: Liferaft Compliance as a Service, δίνει τη δυνατότητα στα πλοία να παραμένουν σύννομα, πραγματοποιώντας liferaft exchange, με πιστοποιημένα liferafts, σε όλα τα μεγάλα commercial λιμάνια του κόσμου, χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου.

Η LALIZAS συνδυάζει τα οφέλη της “ιδιοκτησίας” του liferaft και του liferaft exchange κάτω από μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το F&I.

Έτσι, όταν Ship Managing/Owning company, χρειάζεται να προχωρήσει στο exchange των liferafts που έχει στο πλοίο, μπορεί μέσα από άμεση επικοινωνία με την LALIZAS να πάρει στην κατοχή της, liferafts ίδιας χωρητικότητας και τύπου, στα οποία έχει γίνει πρόσφατα service, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμόρφωση του πλοίου με τα πρότυπα του ΙΜΟ.

Η υπηρεσία F&I είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερη commercial λιμάνια σε όλον τον κόσμο, με την υποστήριξη των 95+ Liferaft Service Stations πιστοποιημένων από τη LALIZAS, καθώς και ενός μεγάλου αριθμού σημείων ανταλλαγής και παραλαβής.

Ανεξάρτητα από το σημείο όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί το liferaft exchange, μέσω της υπηρεσίας F&I, αναλαμβάνουμε την έγκαιρη ενημέρωση της Ship Managing/Owning company και κατ’ επέκταση του πλοίου, 90-60-30 ημερολογιακές ημέρες πριν από την λήξη του πιστοποιητικού συμμόρφωσης των liferafts. Η επικοινωνία γίνεται από ένα μοναδικό σημείο επαφής, την LALIZAS κάνοντας εύκολη την διαδικασία του exchange αλλά και της τιμολόγησης.

Πρόκειται για μια καθαρά πελατοκεντρική υπηρεσία, χωρίς πολύπλοκες συμφωνίες· μια εναλλακτική λύση στο συμβατικό μοντέλο ‘ownership-service’ ή ‘no ownership-rental’ που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Η LALIZAS ανέθεσε στον κ. Malcolm Barratt τον ρόλο του F&I Liferaft Network Development Manager.

Ο κ. Barratt, ο οποίος εργάζεται στη ναυτιλιακή βιομηχανία για περισσότερα από 15 χρόνια, έχοντας ζήσει κομβικές στιγμές και αλλαγές στο κομμάτι των liferafts, θα συνεργάζεται στενά με το εμπορικό τμήμα που απευθύνεται στις Ναυτιλιακές Εταιρείες, με στόχο να αναπτύσσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο πλαίσιο της υπηρεσίας F&I.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.